Sinds 6 jaar ben ik werkzaam bij Boonstoppel wijnen te Dordrecht. Het ontstaan van PROEVEN valt eigenlijk samen te vatten met: liefde voor goede producten & mooie wijnen. 

Eind 2019 kwam het er eindelijk van. Ik startte mijn eigen kleinschalige cateringbedrijf; Proeven-catering . Na jaren ervaring  in de horeca doe ik nu waar ik ook veel plezier aan beleef: het maken van lekkere borrelplanken en charcuterie's. 

In de jaren dat ik in verschillende restaurants werkte was daar geen tijd voor.  In 2016 kon ik aan de slag bij Boonstoppel Wijnen, de best gespecialiseerde wijnzaak in Dordrecht. Naast mijn werk in de winkel kreeg ik ook ruimte voor het uitvoeren van mijn eigen cateringplannen. Want bij wijn horen lekkere hapjes, niet waar? 

In het begin richtte ik me op diverse vormen van catering , daar waar vraag naar was, maar al snel ben ik me gaan specialiseren in borrelplanken. Dat vind ik toch het leukste en het is ook het beste te combineren met mijn werk in de winkel. 

Voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, recepties, bijzondere vergaderingen of andere gelegenheden, of gewoon privé, voor een feestje of verjaardag bij je thuis: je kan borrelplanken bestellen en deze zijn nooit hetzelfde.  Superleuk vind ik het om de borrelplanken zo mooi mogelijk op te maken, want het oog wil ook wat…... 

Op de kwaliteit van de ingrediënten doe ik geen concessies. Ik gebruik alleen echt verse, eerlijke producten. Mijn Italiaanse hammen en Spaanse worsten koop ik rechtstreeks bij een Italiaan die heel toevallig een Spaanse vrouw heeft.